Bandă de coamă Evotek tip T 310 mm

Marca: EVOTEK

 

 

Pret cu TVA: 45.55 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Bandă de coamă Evotek tip T 310 mm

Email Telefon

Bandă de coamă Evotek tip T 310 mm

Banda de coamă tip T este o bandă de ventilație. Este realizată din folie laminată de aluminiu și un strat de folie de polieste, material nețesut din polipropilenă și bandă autoadezivă butilică. Aluminiul laminat formează părțile laterale ale benzii, care se plisează într-un mod special, astfel încât lungimea acestora crește cu 40%, potrivindu-se perfect pe orice acoperiș, chiar și pentru învelitoare cu un profil înalt.

Avantaje:

-          Permeabilitatea vaporilor

-          Rezistență UV

-          Aplicare rapidă și ușoară

Dimensiuni rolă – 310 mm x 5 ml

Greutate rolă – ca. 1 kg

Culoare - RAL 8004, 8019, 7021

Utilizare:

Banda de coamă tip T este creată pentru utilizarea ca element de etanșare și ventilare pentru coama acoperișului. Protejează învelitoarea acoperișului împotriva infiltrațiilor de zăpadă, ploaie, umezeală și praf în lateralele coamei, în timp ce asigură ventilația izolației termice. Datorită diferitelor dimensiuni ale benzii, variind între 240 și 390 mm, este potrivită pentru aproape orice tip de acoperire – țiglă ceramică, de beton sau metalică, tablă trapezoidală, tablă profilată de aluminiu etc.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Roof Tiles Distribution S.R.L., CIF: RO32894057, Reg.Com: J08/379/2014

tigle-accesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.