Bandă acrilică dublu-adezivă 20mm x 25m

Marca: EVOTEK

 

 

Pret cu TVA: 39.27 Lei

Pret cu TVA: 0.00 Lei

Comanda acest produs

Bandă acrilică dublu-adezivă 20mm x 25m
Comanda instant - Bandă acrilică dublu-adezivă 20mm x 25m

Email Telefon

Bandă acrilică dublu-adezivă 20mm x 25m

Banda acrilică dublu-adezivă este proiectată pentru etanșarea barierelor de vapori și a foliilor pentru acoperiș, a membranelor și a altor produse de construcție pe bază de materiale plastice. Este realizată din plasă de poliester acoperită pe ambele părți cu un adeziv special pe bază dispersie acrilică și este protejată de un strat de separare din hârtie siliconată.

Date tehnice

Rezistență UV – rezistent

Material – plasă de poliester, adeziv acrilic

Temperatură de aplicare – de la 5°C

Greutate rolă – ca. 0,25 kg

Ambalare – 14 role

Dimensiuni – 20 mm x 25 rm; 50 mm x 25 rm

Utilizare

Banda acrilică dublu-adezivă este proiectată pentru etanșarea și îmbinarea membranelor, a foliilor, barierelor de vapori și a altor produse pentru construcția acoperișului. Etanșează perfect suprapunerile membranelor, asigurându-le împotriva vântului, a apei și a umezelii. De neînlocuit pentru aplicări interioare, atunci când se etanșează orice tip de bariere de vapori, garantând rezistența împotriva vaporilor de apă ce urcă din interiorul clădirii spre mansardă și pereți.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Roof Tiles Distribution S.R.L., CIF: RO32894057, Reg.Com: J08/379/2014

tigle-accesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.