Bandă etanșare șipcă verticală 40mm x 25m

Marca: EVOTEK

 

 

Pret cu TVA: 41.65 Lei

Pret cu TVA: 0.00 Lei

Comanda acest produs

Bandă etanșare șipcă verticală 40mm x 25m
Comanda instant - Bandă etanșare șipcă verticală 40mm x 25m

Email Telefon

Bandă etanșare șipcă verticală 40mm x 25m

Banda de etanșare șipcă verticală este proiectată pentru industria construcțiilor. Realizată din spumă de polietilenă cu o structură de celule închise și acoperită pe o parte cu adeziv pe bază de dispersie acrilică. Structura elastică permite alinierea acesteia la contra-șipca instalată pe membrana acoperișului.

Date tehnice

Rezistență UV – rezistent

Ambalare – 24 role

Greutate cutie – ca. 0,5 kg

Temperatură de aplicare – de la 5°C

Material – spumă de polietilenă

Dimensiuni – 40 mm x 25 rm

Utilizare

Banda de etanșare șipcă verticală este proiectată pentru etanșarea și izolarea construcției acoperișului. Recomandată pentru etanșarea străpungerilor de instalare a membranelor și foliilor pentru acoperiș. Când este aplicată sub contrașipcă, banda permite alinierea punctelor inegale . Datorită acestei aplicări, toate punctele de străpungere ale membranei cu cleme sau cuie sunt etanșate, fapt care elimină riscul înfiltrării apei sau a umezelii la căpriori și în izolația termică. Este utilizată, de asemenea, ca material de izolație acustică.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Roof Tiles Distribution S.R.L., CIF: RO32894057, Reg.Com: J08/379/2014

tigle-accesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.