Bandă butilică dublu-adezivă 15mm x 25m

Marca: EVOTEK

 

 

Pret cu TVA: 35.70 Lei

Pret cu TVA: 0.00 Lei

Comanda acest produs

Bandă butilică dublu-adezivă 15mm x 25m
Bandă butilică dublu-adezivă 15mm x 25m
Comanda instant - Bandă butilică dublu-adezivă 15mm x 25m

Email Telefon

Bandă butilică dublu-adezivă 15mm x 25m

Banda butilică dublu-adezivă este proiectată pentru îmbinarea și etanșarea barierelor de vapori, a membranelor pentru acoperiș, foliilor pentru fundație și a altor produse pentru construcție pe bază de materiale plastice. Realizată pe bază de butil, fără solvenți, acoperită cu un strat de folie protectoare. Este un produs prietenos cu mediul înconjurător.

Date tehnice

Rezistență UV – rezistent

Material – adeziv butilic

Temperatură de aplicare – de la 5°C

Greutate rolă – ca. 0,7 kg

Ambalare – 16 role

Dimensiuni – 15 mm x 25 ml

Utilizare

Banda butilică dublu-adezivă este proiectată pentru îmbinarea și etanșarea membranelor pentru acoperiș, a foliilor pentru fundație și a celor de izolare a vaporilor. Fixează în mod eficient toate tipurile de folii pe bază de materiale plastice, elemente din beton, cărămidă sau metal. Recomandată pentru aplicarea în lucrările de finisare din jurul șemineelor și a altor elemente care străpung suprafața acoperișului. Când este aplicată cu folii pentru fundație, banda asigură că suprapunerile sunt puternic etanșate și protejate împotriva înfiltrațiilor de apă.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Roof Tiles Distribution S.R.L., CIF: RO32894057, Reg.Com: J08/379/2014

tigle-accesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.