Bandă etanșare perete/coș de fum 3D 300mm x 5m

Marca: EVOTEK

 

 

Pret cu TVA: 148.75 Lei

Pret cu TVA: 0.00 Lei

Comanda acest produs

Bandă etanșare perete/coș de fum 3D 300mm x 5m
Comanda instant - Bandă etanșare perete/coș de fum 3D 300mm x 5m

Email Telefon

Bandă etanșare perete/coș de fum 3D 300mm x 5m

Banda autoadezivă este proiectată pentru etanșarea conexiunilor coșurilor de fum sau a ferestrelor de mansardă. Suprafața de aluminiu este profilată cu un model tri-dimensional, lucru care face posibilă instalarea benzii în zonele greu accesibile ale acoperișului. Produsul este caracterizat de o flexibilitate mult mai bună și o procesare mai ușoară în comparație cu benzile profilate plisate.

Date tehnice

Rezistență UV – rezistent

Greutate rolă – 3,4 kg

Material – aluminiu, adeziv butilic

Ambalare – 1 rolă

Dimensiuni – 300 mm x 5 mb

Culoare - RAL 8004, 8019, 7021, 9005

Utilizare

Banda adezivă este utilizată pentru toate tipurile de etanșare a conexiunilor de pe acoperiș, în mod special pentru zona șemineelor și a ferestrelor de mansardă. Este utilizată, de asemenea, pentru zonele de îmbinare ale acoperișului cu pereții clădirii. Este potrivită pentru aproape toate tipurile de învelitori pentru acoperiș – țiglă ceramică, de beton sau metalică, tablă trapezoidală, tablă profilată din aluminiu etc.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Roof Tiles Distribution S.R.L., CIF: RO32894057, Reg.Com: J08/379/2014

tigle-accesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.