Bandă protecție streașină 80mm x 5m

Marca: EVOTEK

 

 

Pret cu TVA: 11.60 Lei

Comanda acest produs

Bandă protecție streașină 80mm x 5m
Comanda instant - Bandă protecție streașină 80mm x 5m

Email Telefon

Bandă protecție streașină 80mm x 5m

Banda de protecție streașină este realizată printr-un proces de extrudare, din polimer de înaltă calitate. Deschideri regulate pe întreaga sa suprafață asigură o ventilație optimă în zona protejată a acoperișului. Disponibilă în diferite dimensiuni și culori pentru a permite instalarea cu majoritatea tipurilor de învelitori pentru acoperiș.

Avantaje:

-          Ventilație optimă

-          Rezistență UV

-          Protecție împotriva păsărilor

Dimensiuni – 80 mm; 100 mm x 5 ml

Material – polimer

Utilizare

Banda de protecție streașină este creată pentru protecția secțiunii de admisie a ventilației în fațadele clădirilor și zona de streașină la acoperișurile ventilate, împotriva pătrunderii păsărilor, rozătoarelor și a insectelor. Asigură o ventilație adecvată și circulația aerului în zona acoperișului si fațadelor clădirii, prevenind pătrunderea frunzelor și a altor impurități. Potrivită pentru instalarea cu aproape orice tip de învelitoare pentru acoperiș.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Roof Tiles Distribution S.R.L., CIF: RO32894057, Reg.Com: J08/379/2014

tigle-accesorii.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.